Carianne mode
Markt 10
4501 CJ Oostburg - 0031(0)117452182
Gerry Weber
Pause Cafe
Gerry Weber Casual (Edition)
Taifun
Caroline Biss
Betty Barclay
Claudia Sträter
Apanage
Mac
Uno Due
Aventures des Toiles
Toni Dress
Beaumont
Olivier Philips
Roberto Sarto
Monari
Milano
Dolce Vita
Leo & Ugo
Batida
L.O.E.S
Comme Ca
Eroke
Maria Bellentani
Onze modemerken

 

Klik op het "kruisje" voor grote afbeeldingen.
Klik op het "kruisje" voor terug te keren naar het overzicht.
 • Gerry Weber kleding biedt een hoogwaardige combinatiecollectie voor de moderne vrouw. Trendy kleding en materialen, met luxueuze afwerking. De kleurvolle collecties zorgen voor grenzeloze combinatie mogelijkheden.
 • Pause Café kleedt vrouwen met karakter. Creativiteit, originaliteit, kleurrijk uitgewerkte producten en uitstekende kwaliteit.  

 • Gerry Weber Casual (Edition) is een fris en trendy lifestyle merk, casual, individueel en stijlvol. Top-klasse kwaliteits collectie met slimme details en een moderne en sportieve look.

 • De collectie van Taifun wordt geproduceerd door Gerry Weber, wat staat voor kwaliteit en de nieuwste mode. Taifun volgt de mode op de voet, en kenmerkt zich door haar pasvormen en het gebruik van details, kortom een juiste mix van trends. 

 • Caroline Biss biedt de hedendaagse en zelfbewuste vrouw elegante en klassevolle damesmode met glamour allures. 

Perfect zittende prêt-à-porter collecties die gracieuze eenvoud, subtiele kleuren en 
nieuwe materialen vlot combineren tot een eigentijds en tegelijk tijdloos geheel. Comfortabele creaties voor elke week- of werkdag, sportieve weekend-outfits met
 een tikkeltje meer, geklede mode voor een avondje uit en sprankelende feestkledij.

 • De Betty Barclay collectie bestaat uit moderne kleding, waarbij details en kwaliteit voorop staan. Eigentijdse collectie voor de moderne vrouw. Modern en soms chic design wordt gecombineerd met de laatste trends.

 • Claudia Strater is een Nederlands merk dat sinds 1970 zelf haar collecties ontwerpt, produceert en verkoopt.
  Vrouwen die kleding van Claudia Strater dragen zijn dan ook zelfbewust, kwaliteit en functionaliteit zijn voor hen vanzelfsprekend. Claudia Strater is een modemerk dat de moderne vrouw bij al haar activiteiten op de voet volgt. Tijdloos en elegant, nu en in de toekomst

 • Apanage is een Duits modemerk, welke zelf trends maakt in plaats van deze te volgen. Apanage is een merk voor de modebewuste, stijlvolle vrouw met een eigen look.

 • Mac is de broekenspecialist. Perfecte pasvorm en hoge kwaliteit mode. Mac baseert de snit voor haar damesbroeken op 3 pasvormen. Ze bieden een antwoord op de vrouwelijke verscheidenheid in taille, heupen, billen en bovenbenen.

  Slim fit - smalle pasvorm

  Straight fit - rechte pasvorm

  Feminine fit - vrouwelijke pasvorm

  Elke vrouw vindt dus zeker bij Mac de perfecte "snit", snel en eenvoudig met een absoluut minimum aan pasbeurten.

  De Mac Dreamjeans is een echte musthave, laat iedere vrouw twee maten smaller lijken.

 • Het Franse modemerk Aventures des Toiles is een lifestyle label voor de modebewuste vrouw die zich graag wil onderscheiden. Uitgangspunt voor de collecties is kunst gemaakt door steeds wisselende kunstenaars. Per collectie worden er 7 schilderijen gekozen die als basis dienen voor de ontwerpen.
 • Uno Due is een Nederlands label, geinspireerd door de verfijning die de Italiaanse mode zo kenmerkt. Het komt voort uit een passie voor eigentijdse breisels, mooie knitwear, tops, vestjes en comfortabele materialen. Uno Duo sluit dan ook naadloos aan bij iedere collectie, waarbij het een unieke positie inneemt.
 • Toni dress is gespecialiseerd in het maken van vrouwelijke broeken met een perfecte pasvorm.
 • Olivier Philips is een Frans modemerk, herkenbaar aan de aparte en unieke prints. Fijn gebreide jurken​, vesten en tops met mooie halslijnen en uitgewerkte details.
 • Beaumont is een Nederlands modemerk en maakt prachtige outdoor collecties. 
 • Roberto Sarto is een Nederlands modemerk met een juiste mix van kwaliteit, prijs, pasvorm en actualiteit. De collecties bestaan uit comfortabele, stijlvolle damesmode, met zowel een vrouwelijke als sportieve styling en uitstekend combineerbaar.
 • Het van oorsprong Duitse merk Monari staat voor kwaliteit en een luxe uistraling met uitstekende pasvorm. Monari brengt ieder seizoen weer speelse items in haar spannende en stijlvolle collecties, welke zeer comfortabel en draagbaar zijn, maar ook zeker geschikt voor een feestje of nette gelegenheid
 • L.O.E.S (Lots of Easy Styles) is het jongere zusje van Studio Anneloes. De collecties worden ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Europa. L.O.E.S. kleding zit comfortabel en is daarnaast ook zeer stijlvol.
 • Batida is een Grieks modemerk dat gespecialiseerd is in jurkjes. Batida staat voor vernieuwende mode met stijl en verbeelding.
 • Comme Ca is een Belgisch modemerk met betaalbare en kwaliteitsvolle mode voor elke vrouw. Trendy silhouetten, stijlvolle prints en prachtige kleuren.
 • Eroke is een Italiaans modemerk wat zich kenmerkt door zijn kleurrijke collectie.De kleding voelt comfortable aan en zit prachtig, ideaal voor een feestje of bruiloft.
Carianne mode © 2012
Een website maken met WebSelf